ARTIKKELANNONSE
TOP Tetragon Avenyn_2563
– Danfo er en erfaren leverandør i markedet for offentlige toaletter og en naturlig støttespiller og samarbeidspartner i fremtidens utvikling av by- og landskapsmiljøer, sier daglig leder Vidar Edvardsen i Danfo AS.

Danfo: Komplette toalettløsninger

Med over 40 års erfaring som leverandør av ulike løsninger for offentlige toaletter, er Danfo kjent for å bistå med tilpassede løsninger i mange størrelser, sikret mot hærverk. Flaggskipet er toaletthuset Tetragon, som i likhet med alle Danfos toaletthus leveres på betongplate og er klar for tilkobling til infrastruktur.

– Toaletter er åpenbart noe vi er opptatte av, sier Vidar Edvardsen, daglig leder i Danfo. – Sommeren 2016–2017 kunne vi lese om elendige forhold på mange offentlige toaletter, og det er leit. Norge er et land med vidunderlig natur som lokker stadig flere turister, og dessuten er det mange som er avhengig av den service som offentlige toaletter tilbyr, for i det hele tatt kunne bevege seg fritt i samfunnet, poengterer han.

Når det først er fattet en beslutning om å tilby offentlige toalett, det mye som må vurderes for at sluttresultatet skal bli best mulig. Ofte er det ikke det billigste alternativet på kjøpstidspunktet som gir den mest økonomiske løsningen i et langt perspektiv. – Det vi på Danfo er mest opptatt av, er at kjøperen skal få den beste kvalitet og mest økonomiske løsningen på lang sikt, sier han.

På mange steder er det ikke tilgang til vann og avløp, spesielt gjelder det på badeplasser, turistattraksjoner og naturperler. Ofte er behovet for offentlige toaletter på slike steder stort. Tiltalende og bruksvennlige toaletter som er sikret mot hærverk gir ikke bare bedre hygiene og tilgjengelighet, men bidrar også til å holde omgivelsene rene. Danfo tilbyr toaletthus som drives med solceller og har vakuumteknologi og innebygd slamtank.  – Det er et miljøvennlig alternativ som ikke krever store inngrep i naturen, sier Edvardsen.

Den visuelle utformingen spiller selvfølgelig en viktig rolle, men for den langsiktige økonomien er det andre ting som teller og ofte blir overlatt til tilfeldighetene. Toaletthusene fra Danfo oppfyller mange krav til effektiv drift. – Alle våre hus leveres ferdige med bil og kran til klargjort oppstillingsplass, noe som gir lav kostnad for grunnarbeid. Dessuten leveres de med grunnplate i betong, noe som gjør dem flyttbare etter flere års bruk, sier Edvardsen. Valg av hærverk-sikkert interiør gir lave vedlikeholdskostnader, driftssikkerhet og økt tilgjengelighet for brukere, og renholdsvennlige materialer gir lavere renholdskostnader.

– Dessuten leveres toaletthusene med smarte servicerom for oppbevaring av materiell og innebygde løsninger for påfyll av papir, såpe og lignende. Vi tilbyr også en serviceavtale, Sanirent, der leie, drift og vedlikehold inngår for driftssikkerhet, lang levetid og forutsigbar økonomi, sier Edvardsen.

Danfos Modulet er et installasjonsferdig modulsystem med fullt utstyrte toalettvegger som tilpasses og installeres i eksisterende rom. Det betyr at eldre og utdaterte toalettanlegg kan konverteres til hygieniske, tiltalende og bruksvennlige offentlige toaletter, uten større inngrep eller arbeider på plass. Med Modulet oppdateres utslitte offentlige toaletter enkelt til vandal sikre løsninger av samme kvalitet og med samme brukervennlighet som Danfos øvrige toalettløsninger, forteller Edvardsen.

Oslo og mange andre norske byer er inne i en rivende utviklingsfase. Det samme er Göteborg. Denne byutvikling skaper i sin tur behov for flere trivelige, trygge og komfortable samlingsplasser. Vidar Edvardsen i Danfo forteller at Göteborg kommune setter pris på de mange valgmuligheter Danfos produkter gir, og fordelen av å kunne overlate hele driften av anleggene via Sanirent-avtalen. – I Göteborg brukes Danfos bytoaletter både for å gjøre byen attraktiv og for å støtte opp rundt kollektiv reise, sier Edvardsen.

 

SIDE VidarEdvardsenIMG_8113
Vidar Edvardsen, daglig leder Danfo AS