ARTIKKELANNONSE
TOP blodvannstanker_618

Tankspesialisten

Med over 40 års erfaring med produksjon av glassfibertanker, leverer Brimer AS tanker til alle formål, helt opp til 28 meter i diameter.

Tanker til vann, brannvann, vannrensing, kloakkrensing, biorensing; oppsamlingstanker og mottakstanker til fiskerinæring, samt ulike industritanker er blant produktene produsert av Brimer AS på Kvamsøy. Firmaet leverer frittstående tanker, tanker for nedgraving, tanker på stativ med konet bunn; alt med hvit, hygienisk, vedlikeholdsfri innside.

Utsiden tilpasses miljøet der det skal bygges, enten det er i skogen, på byggefelt eller industriområde. Løsningene er fleksible. – Kort sagt leverer vi alle løsninger som har med lagring av væske å gjøre, sier salgssjef Helge Kvamme i Brimer. – Våre tanker holder lav vekt og er korrosjonsfrie, og konstruksjonene er elementbasert, noe som gjør dem enkle å frakte, legger han til. Brimer har levert i alle verdensdeler og stiller med egne montører.

 

– Et nært, godt samarbeid mellom våre kunder, våre medarbeidere og våre leverandører har vært av svært stor betydning for å bringe oss dit vi er i dag, sier Kvamme.

Brimer fokuserer på kontinuerlig produktutvikling i samarbeid med kundene i kombinasjon med optimalisering av produksjonen for våre tankløsninger; med særlig fokus i det siste på industritanker og på oppdrettskar til landbasert fiskeoppdrett. – Vår målsetning er at våre tanker også i fremtiden vil bli forbundet med kvalitet, fleksibilitet og sett på som en god investering, sier Kvamme.

Brimer AS

 

  • En av Europas ledende produsenter av tanker, kar, vannbasseng og siloer av glassfiberarmert plast.
  • siden starten i 1974 har selskapet utviklet tanksystemet ”BRIMER”, et fleksibelt og robust tanksystem som tilpasses en rekke forskjellige markedskrav.

 

www.brimer.no