NKF Magasinet | A02. Danfo
929
page-template-default,page,page-id-929,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
ARTIKKELANNONSE
– Danfo er en erfaren leverandør i markedet for offentlige toaletter og en naturlig støttespiller og samarbeidspartner i fremtidens utvikling i by- og landskapsmiljøer, sier daglig leder Vidar Edvardsen i Danfo AS.

En naturlig samarbeidspartner for fremtiden

Danfo er en pålitelig leverandør av offentlige toaletter. Alle toaletthus leveres nøkkelferdige på betongplate – klar til tilkobling til el, vann og avløp. For friluftsområder uten infrastruktur leverer vi toaletthus med vakuumtoaletter og solcelledrift. Tiltalende og vandalsikre offentlige toaletter gir brukere gode opplevelser og et rent miljø.

– Toaletter er åpenbart noe vi er opptatt av, sier Vidar Edvardsen, daglig leder i Danfo.

– Norge er et land med vidunderlig natur som lokker stadig flere turister. Dessuten er det mange som er avhengige av den servicen et offentlig toalett tilbyr, for å kunne bevege seg fritt i samfunnet, poengterer han.

Når beslutningen om å tilby offentlig toalett først er tatt, er det mye som må vurderes for at sluttresultatet skal bli best mulig. Ofte er det ikke det billigste alternativet på kjøpstidspunktet som gir den mest økonomiske løsningen i et langt perspektiv.

– Det vi i Danfo er mest opptatt av, er at kjøperen skal få den beste kvaliteten og den mest økonomiske løsningen på lang sikt, sier han.

 

Mange steder er det ikke tilgang til strøm, vann og avløp. Spesielt gjelder det ved badeplasser, turistattraksjoner og ulike naturperler, for eksempel Lofoten. For å verne om naturen og opprettholde god hygiene er behovet stort for offentlige toaletter på slike steder. I Lofoten har kommunen tatt konsekvensen av dette, og i 2018 ble Danfo valgt til å levere totalt åtte toaletthus, seks med solceller og to med strømtilkobling.

– Det er et oppdrag som vi er meget stolte av, sier Vidar.

Offentlige toaletter som drives av solceller, er et miljøvennlig alternativ, som ikke krever noen større inngrep i naturen, fortsetter Edvardsen.

 

Pris og visuell utforming spiller selvfølgelig en viktig rolle, men for den langsiktige økonomien er det andre ting som teller og ofte blir overlatt til tilfeldighetene. Toaletthusene fra Danfo oppfyller mange krav til effektiv drift.

– Alle våre hus leveres ferdige med bil og kran til klargjort oppstillingsplass, noe som gir lav kostnad for grunnarbeid. Dessuten leveres de med grunnplate i betong, noe som gjør at de kan flyttes hvis behovet skulle oppstå, sier Edvardsen.

Valg av hærverksikkert interiør gir lave vedlikeholdskostnader, driftssikkerhet og økt tilgjengelighet for brukere. For å få den beste løsningen fra A til Å – for alle – er det mye å tenke på, og det er her Danfos 50-årige erfaring kommer inn.

– Vi er virkelig en samarbeidspartner for fremtiden når det gjelder offentlige toaletter, sier Edvardsen.

Danfo tilbyr også SaniRent – en totaltjeneste der leie, drift og vedlikehold inngår. Alt for å sikre kontinuerlig driftssikkerhet, lang levetid og forutsigbar økonomi. For å sikre kvalitet i drift og vedlikehold benytter vi Jetas, et transparent kvalitetssystem som gir full oversikt til enhver tid. SaniRent gjør det mulig å tilby tiltalende offentlige toaletter til en fast månedskostnad. Enkelt og greit, sammenfatter Edvardsen.

 

Modulet er et installasjonsferdig modulsystem med fullt utstyrte toalettvegger som tilpasses og installeres i eksisterende rom. Det betyr at eldre og utdaterte toalettanlegg enkelt kan konverteres til hygieniske, tiltalende og bruksvennlige offentlige toaletter, uten større inngrep eller arbeider på plass.

– Med Modulet oppdateres utslitte offentlige toaletter enkelt til vandalsikre løsninger av samme kvalitet og med samme brukervennlighet som Danfos øvrige toalettløsninger, forteller Edvardsen.

 

Göteborg kommune er en av Danfo-konsernets kunder som setter pris på de mange valgmulighetene Danfos produkter og SaniRent avtaler har.

– I Göteborg brukes Danfos bytoaletter både for å gjøre byen attraktiv og for å støtte opp rundt kollektiv reise, sier Edvardsen.

Vidar Edvardsen, daglig leder Danfo