NKF Magasinet | A05. Alltjenester
932
page-template-default,page,page-id-932,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
ARTIKKELANNONSE

Redder innemiljøet i garasjeanlegg

Støvete garasjeanlegg kan være historie når All-tjeneste i Tromsø nå tilbyr rengjøring med sin nye maskin.

– Innemiljø i garasjeanlegg er et problem dersom rengjøring kun foregår med børster, sier Geir-Are Winther, daglig leder i All-tjeneste i Tromsø. Firmaet tilbyr ulike tjenester som bl.a. tilrettelegger for trygg ferdsel for myke trafikanter. Nå har de utvidet maskinparken med en avansert feiemaskin som fjerner sand, salt og støv, spyler om nødvendig, og suger det hele opp i en tank på 600 liter.

 

Egnet for trange områder

– Dette er en svært hendig maskin fordi den kommer til på små arealer. Den krever en høyde på 1,99 meter, er 1,60 meter bred inklusive speil, og kan jobbe med børsteaggregat på to meters bredde.

Maskinen er levert med tre typer rengjøringsaggregat, og kan jobbe med børster, spyling og gulvvaskemaskin. I tillegg har den høyttrykksspyler for rengjøring hjørner, søyler og vegger.

– Derfor er den særdeles velegnet i parkeringshus, sier Winther.

 

Helårsmaskin

Ettersom den også kan påkobles snøfres og snøskjær, er den svært anvendelig også vinterstid.

– Da snakker vi om arbeidsbredde ned til knappe halvannen meter, sier Winther, som er svært fornøyd med å kunne tilby allsidige tjenester i Tromsø. Helårsmaskinen har også sandstrøer, så det sier seg selv at den vil være velegnet for vintervedlikehold av smale gangveier i boligområder.

– En svært allsidig maskin som gjør at vi utvider vårt tjenesteområde, både sommer og vinter. Det er vi svært glade for, sier Geir-Are Winther.